"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Aika astua blogi maailmaan

Tässä on nyt oma blogini nimeltään Ruotetta ja pitsiä, kaksi asiaa josta pidän sopivina annoksina. Olen lukenut monia ihastuttavia ja inspiroivia blogeja viime talvesta lähtien. Niiden lukeminen vahvisti omaa halua ruveta tekemään myös omaa blogia. Nallentassussa bloggaileva serkkuni minulle tätä joskus suositteli ja aikansa vei ennen, kuin ajatus kypsyi ja uskallus kasvoi.
Selvästikkin minulla on blogin mentävä aukko elämässäni, täällä voin purkaa ideoitani, ne eivät lapsia ja miestänikään jaksa aina niin kiinnostaa. 
Onhan tämä vielä tälläinen raakile ja aika näyttää mihin tämä etenee, riippuu kysynnästä :)...
Ei tämä blogin luominen ihan helppoa minulle ollut, nimittäin nämä tietokone jutut eivät ole minun vahvinta alaani, sellainen tieto vaan valuu päästäni ulos.
Alkuun varmaan päivittelen melko tiuhaan, sillä varastoon on kertynyt monta juttua ja kuvaa, jotka haluan jakaa.
Kuvistani vielä sanoakseni, että niitäkin on tullut oteltua "varastoon" tämä blogi mielessä ja vasta tässä huomasin, että kuviin oli jäännyt pieni esteettinen kauneusvirhe; päivämäärä rumasti. Kaikkia kuvia ei voi uusiksi edes ottaa, enkä varmaan saa sitä päiväystä poiskaan, niin yritän nyt kärsiä tämän esteettisen häiriön tiettyjen kuvien kohdalla omissa nahoissani, perfektionisti, kun olen (tietyissä asioissa), mutta se muu siltöhän niissä tärkein onja päiväys sai huutia kamerasta.


Kynttilän kuvan myötä kaikille tunnelmallista syksyä ja lukijoita odottaen:

Maija

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Ompa ihana kynttiläkuva, ja tuo kakkukuvakin tuossa sivussa on ihastuttava!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...