"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

tiistai 28. syyskuuta 2010

Juhlintaa

Tänään 28. syyskuuta oli virallisesti sitten 32. syntymäpäiväni (blaah). Lähimpien sukulaisten kanssa kahviteltiin jo sununtaina. Tein tarjolle porkkanakakua, omena-vaniljanyytejä, suklaacookieseja ja pinaatti-fetapasteijoita ja hyvin maistuivat.


Porkkanakakkua marsipaani porkkanoilla koriseltunaJa voi miten ihanilla lahjoilla minua muistettiin!
Siskoni toi tämän soman harmaan pitsikuvioidun kynttilän ja mahtavan kukkakimpun.


Kälyni toi minulle tämän köyhäinhopeisen lyhdyn sanoen: "että minunkin oli aika saada ensimmäisen Riviera Maisonini", no eipä käynnyt vastaan sanominen, minulla on niin harvoin mahdollisuus käydä ostoksilla missään oikeissa sisustusliikkeissä, sen takia teen ja tuunaan itse:). Lyhdyn kera tuli myös aivan ihana Jeanne d' Arcin kortti.


Lyhty näyttikin oikein upealta, kun kynttilä paloi siinä.
Vielä tänään virallisen päivän aamuna mies ja lapset yllättivät minut toivomallani herttaköynnöksellä. Tuli nyt niin monta uutta esinettä, että joutui tai sai taas vähän järjestellä tavaroita uusille paikolle. Herttaköynnös pääsi valumaan alas olohuoneen hyllyltä.


Tässä viikon sisään oli myös hyvän ystäväni syntymäpäivä, kahvittelimme yhdessä meidän synttäreitä toisena iltana ja minä annoin hänelle lahjaksi itse väsäämäni pienen helmin koristellun puolukanvarpu kranssin ja paperisen tuoksupussin, jonka tuoksuun laitoin, niin kuivattua laventelia, kuin eteeristä laventelituoksua.


                                               


Seuraavia juhlia odotellen
Maija


2 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Oikein paljon onnea syntymäpäivänäsi.Aivan hurmaavia lahjoja olet saanut.Ja ihanan lahjan myös ystäväsi on saanut.
Todella kauniita kuvia olet ottanut,niitä oli mukava katsella.
Tuota kruunua vaan ihailen,taidan kokeilla tehdä itsekin jossain vaiheessa.

Oikein mukavaa keskiviikkoa sinne.

Elina kirjoitti...

Voi että tuo puolukkakranssi oli ihana! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...