"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

lauantai 9. lokakuuta 2010

Lauantain erikoinen

Kävin pikaisella materiaalin haku matkalla polkupyörällä hakemassa ainekset syksyiseen ovikoristeeseen. Useana syksynä olen tehnyt värikkäistä vaahteranlehdistä kranssin ulko-oveen, mutta nyt ei inspiraatio ja aika riittänyt koko kranssin tekoon, kumminki oli saatava lehti loistoa vähän sisääntuloon ja muutenkin teki mieli kokeilla jotain muuta muotoa.

Tein sitten oveen tälläisen köynnöksen pätkän, johon käytin pohjana maasta löytynyttä oksaa, joten jätin oksan haaaran mukaan. Sitten on vaahteran-, marja-aronian- ja tammenlehtiä. Marja-aronian marjoja, lehmuksen- ja vaahteran siemeniä ja tammenterhon kantoja. Syntyi vieläpä aika nopeasti.
Mukavaa lauantai iltaa
Maija

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Hyvä idea jättää oksa kranssiin mukaan,se tuo kivan sävyn mukaan,tosi kauniit värit ja muoto.

sarppa kirjoitti...

Hieno! <3 Ihanasti käy väliin nuo marja-aronian marjat!!:) Minulla on niitä pakastimessa pari pussillista!:)

Mukavaa viikonloppua!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kokeilusi on tosi onnistunut! Kiva on tosiaan kokeilla välillä jotain ihan uutta :) Nyt kyllä luonto tarjoaa meille kaikkea kaunista.

Paula kirjoitti...

Niin Maijamaisen hienoja ja upean näköisiä kransseja!Tekis mieli itsekkin kokeilla,mutta missä välissä.....?!Jatka vaan blogin pitoa,sinut tuntien luvassa on kaikkea ihanaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...