"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

tiistai 5. lokakuuta 2010

Täydennystä, vanhaa ja kauneudenhoitoa

Tähän postaukseen mahtuu nyt vähän kaikkea.

Aina ei ole varaa täydentää askartelutarvike varastoja tai edes käydä kirpputorilla ja se välillä saa minut turhautuneeksi. Olen nimittäin niin pöljä, että jos en saa tiettyä määrää purettua luovuuttani, niin saan vähintäänkin jonkin asteisia vieroitusoireita näpertelystä; äksyttää ja muuta. Niinä hetkinä onkin tullut tehtyä vaikka mitä tosi pienestä, kun vaan on päässyt jotain tekemään. No onneksi tänään pääsi täydentämään varastoja oikein kaupasta.


Kävin erinäisissä käsityö/askarteluliikeissä täydentämässä pitsi varastoja, hankkimassa tarvikkeita tulevia projekteja varten ja löysinpä ihania tilkkujakin varastoon, pari Tildaa ja muita. Kuvassa näkyy vielä ostamiani helmiä ja musta samettinauha, lisäksi täytevanua, rintaneulapohjia ja taikatussi. 
Ensi viikolla pitääkin aloittaa parin syntymäpäivä lahjan tekeminen ja sitten olisi suunitelmissa aloittaa joululahjojen tekeminen.


Sitten aiheesta toiseen. 
Tässä on kanssa rojektia odottamassa; vanhoja ikkunoita ja ovi. Ovi on puultaan ihan priima kunnossa, mieheni ei jaksa ymmärtää miten ovi voi olla jotain muutakin kuin ovi, suunnittelin sitä tuonne olohuoneen nurkkaa somistamaan :). Ja vanhoista ikkunanpokista, niitä on kertynyt 7. lasilla ja ilman, niitä nyt voi käyttää siltään ja on niistä suunitteilla kehyksiä peileille ja muille. Osa on ihan käypäsiä siltään osaa pitää käsitellä jollain aineella.


Ja kolmanteen...
Tein tuossa kuluneena lauantaina taas kotikosmetiikka kokeilun.
Tällä kertaa kasvonaamion: 


Kasvihuoneen erikoinen
(ihomatoihin ja tukkeutuneisiin huokosiin)


3 tomaattia
1tl hunajaa
1dl kaurajauhoja (jonka jauhan koneella kaurahiutaleista)


Soseutetaan tomaatit, joista on sisukset kaivettu pois. Sekoitetaan tomaatti soseeseen muut aineet, muodostuu paksuhko tahna. Levitetään ihon mustapäisille kohdille ja annetaan olla 10 minuuttia. Huuhdellaan hyvin.
(Lähde: Mari Kiistala, Ruusuvettä ja koivunlehtiä)


Taas tuli hyvin pehmeän tuntuinen iho. Näitäkin, kuin mitä tahansa muutakin ihonhoito tuotteita pitäisi käyttää säännöllisesti, että saisi tuloksia varmemmin aikaan. 


Tänään tilasin ensimmäiset saippuan valmitus tarvikkeet, että pian pääsen niitäkin tekemään :).
Toivotavasti kerkiän tänään myös ulos nauttimaan ihanasta ilmasta.


Hyvää tiistai päivää
Maija

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Sinä olet sitten kuin mie. Jos ei pääse toteuttamaan itseään,tulee ärtyneeksi . minun pitää saada se päivän annos aina jotain näpertelyä,muuten elämästä ei tule mitään:)

Valtava määrä pokia sinulla! oi niistä saa vaikka mitä ja tuo ovi on mahtava myös. Joo, ei ne miehet ymmärrä meitä naisia ollenkaan näissä sisustuspuuhissa.

Sanna-Mari kirjoitti...

Mulla kanssa alkaa kantapäät tömistään jos en ehdi jotain värkätä kun on sellanen tunne (mulla ei oo kyllä päivittäin) :D

Justiinsa kattelin viime perjantaina vanhaa ovee kanssa Rakennustorilla 7€:llä ja mietin, että pitäskö ostaa. Jäi sinne, kun en keksiny mihin se mahtuu...Mieskin ois näyttäny vihreetä valoo vaikkei jutun juonta tainnu tajutakaan :P :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...