"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Tonttu

Meillä ei viime vuosina ole ollutkaan liiemmälti tonttuja joulunakaan esillä, niin onpas nyt ihan mukavaa, kun on tonttu oikein paraati paikalla.
Ensimmäinen Tilda ihmishahmoni valmistui, yllättävänkin helposti, hiukan hirvitti, että miten onnistuu. Olihan siinä silti värkkääminen.
                                              
Tontun paikka on olohuonneitten välisessä suuressa oviaukossa naulakossa, minusta se on kivempi tuollain roikkuen. Istuen, kun nuo koristeet ei näy niin hyvin.
Tyttäret oli kovin innoissaan tontusta, kyselivät kovasti sitä leikkiin, onneksi ohjelmassa on seuraavaksi heille omien enkelien teko pukinkonttia varten :).


Mietin tässä, että täytyy katsoa ompelenko kaikia suunnitelemiani juttuja, ainahan voi jättää seuraavaankin jouluun jotain, ei parane ottaa liikaa hommaa ja stressiä.
Yritän todella välttää minkäänlaista joulustressiä ja paniikkia; tehdään mitä pystytään ja ostetaan mitä voidaan, kaikki tarpeellinen kumminkin saadaan. Pitää muistaa nauttia myös itse siitä tunnelmasta ja ajasta, ettei kaikki aika mene vain siihen tekemiseen.


Mukavaa päivän ja viikon jatkoa
Maija

8 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Hieno tonttu! <3 Ja ihanat värit harmaata,valkoista ja punaista!! TYKKÄÄN! <3 Voi kunpa itsekin osaisi tehdä noin kaunista..

Onna kirjoitti...

Onpa suloinen tonttu :) ihailin tässä tuota yhtä kattokynttelikköäsi, todella kaunis :)

Sude kirjoitti...

Ihana tonttu ja niin jouluiset värit

Maija kirjoitti...

Oi kiitokset kommenteistanne ja tervetuloa uusille lukijoille: Sude ja Onna! :)

Markka kirjoitti...

Hyvin onnistuit tilda-tonttusen tekemisessä. Nyt pitääkin olla erityisen kiltti kun tonttukin tarkkailee paraatipaikalla :).

Liisa kirjoitti...

Tuo tonttuhan onkin juuri jouluun sopiva. Hyvin olet tehnyt!!Itsekin tykkään vaan tildasta ja Mailegista!!

Sanna-Mari kirjoitti...

Juu ei parane liikaa ottaa urakkaa, silleen että on vielä kivaa :)

Elina kirjoitti...

Ihana tonttu! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...