"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

tiistai 7. joulukuuta 2010

Pieniä juttuja

Vaikka viime viikonloppu meni pitkälti synttärijuhla humussa niin tässä on nyt muita tunnelmia pidennetyltä viikonlopulta.

Meidän nyt viisi vuotias synttärisankaritar teki kerhossaan tämän hyvin itsenäisyyspäivään sopivan tuikkukipon, jossa siis pilttipurkki on päällystetty karkealla suolalla. Minusta se on hyvin kauniin ja talvisen näköinen.
Toinen adventti kynttiläkin paloi sunnuntaina.

Tässä olisi nyt meidän tämän vuoden joulukorttikin esittelyssä. Tulitikkuaskit päällystin ensin ruskealla paperilla, punaisesta Merry Christmas-teksti paperista leikkasin "vyöt" ja juuttinarua solmin askin ympärille vielä, narun somistin vanhan aikaisin joulu "postimerkein". Sisään tuli jouluiset tuoksupussit ja kahvilla vanhennetulle paperille kirjoitettu tervehdys. Osan olen jo jakanut ja loput odottaa postitusta.
Siskolleni annoin jo joulutuliaiset; tekemäni kanelikynttilän ja laventeli- ja ruususaippuan.

Kokeilin jo itsekkin tekemiäni saippuoita ja hyvältä tuntuivat :).


Oikein paljon myös tervetuloa uusille lukijoille, joita on niin mukavaa saada! :)


Mukavaa päivänjatkoa toivottelen

Maija

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kiva idea joulukortiksi, enpäs ole koskaan tuollaisia nähnyt. Erinomainen idea.

Onna kirjoitti...

Oletpa tehnyt hienoja askarteluja :) On kyllä soma tuo tuikkupurkki.

Taika kirjoitti...

Onpas ihana tuo lasipurkki idea. Näpsäkkä neiti seuraa äitinsä jalanjälkiä. ihanat nuo tulitikkuaskit. Mahtivärit ja hyvä idis.

Maija kirjoitti...

Taikallekkin tuoksuva kortti tulossa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...