"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

torstai 6. tammikuuta 2011

Sekalainen kuva pläjäys

Ei nyt sen kummempaa punaistalankaa tämän päivän blogi päivityksessäni ole muuta, kuin kunhan vaan näpsin kuvia sieltä täältä (kuvien ottaminen ilman salamaa onkin hankalaa taas, kun on niin hämärää ja kamerassakin oli roska sisällä, joka näkyi kuvissa, onneksi kätevä mieheni sai sen pois:)).

No tästä viimeisestä kuvasta voi kertoa enemmänkin.
Viime aikaisa kirppari ostoksia siinä: monta metriä pitsejä 6e:lla, kirja 1,50e juuri sopivasti ruskistunein sivuin.
Ja tuo pullo on aika manio juttu; 40senttiä maksoi vanha Leiraksen huutelulios pullo ja minä ajattelin, että siinä on ollut pyykinhuuhteluliosta, mutta, kun tuota etikettiä tarkemmin kotona tutkin, niin huomasin sen käyttötarkoituksen olleen urologiseen huuhteluun! Hyvät naurut tuli, mutta olen nyt vähän hämmentynyt mihin tämän laitan, jotenkin tuo tieto alkuperäisestä käyttötarkoituksesta sotki alkuperäiset suunnitelmani pullosta, auttaisikohan jos poistaisin etiketin?

Tässä pääsee taas leivonta puuhiin, kun kuopuksemme täyttää 2-vuotta sunnutaina. Muumifanaatikkolle aloitan huomenna leipomaan muumikeksejä ja sitten muumikakunkin teen.

Hyvää loppiaista


Maija

5 kommenttia:

Absolutely white kirjoitti...

Ihana tuo huuhteluliuospullo...itse laittaisin sinne huuhteluainetta. :-)

Amelia kirjoitti...

Hih, mainio pullo :-) Juu, rajaa varmasti tiettyjä käyttötarkoituksia pois ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Sanna-Mari kirjoitti...

:D Älä ihmeessä poista etikettiä, hauska!

Jaana kirjoitti...

Mulle tahtoo käydä alvariinsa tällaisia juttuja, kun en muista ottaa lukulaseja mukaan ja kotona sitten ihmetellään taas mamman ostoksia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...