"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

tiistai 15. helmikuuta 2011

Auringonpilkkuja

On hanget korkeat nietokset ja tuimat paukku pakkaset... Vielä eletään sitä vuoden aikaa, että ilman kirkastuessa se myös kylmenee ja sitä myöten on saanut nauttia auringon säteitten leikistä sisällä, ulkonakin aurinko paistaa kauniisti, mutta mieluiten sitä ihailee sisältä käsin...
Tässä yhtenä päivänä, kun aurinko rupesi paistamaan, niin pitkästä aikaa tuntui, niin kuivailinpa auringonpilkkuja sisältä...

Tälläinen keväisen vihreä suihkepullo oli pakko hankkia, ainakin nätti koriste, jos ei muuten virkaansa hoida :)
Belargoniatkin siirsin auringon valosta nauttimaan paremmalle paikalle, kohta pistokkaita pääsee ottamaan. Huomasin myös ilokseni, että talvetetut verenpisaratkin ovat hengissä; ruskeitten kuivien oksan karojen tyviin on ilmaantunut pieniä vihreitä lehtiruusukkeita :)
Aurinkoa sohvalla. Ajan patinaa kirjaa lukiessa tulee aina mahdoton tarve värkätä jotain pientä ja kivaa.
Huomasin ilokseni yhtenä päivänä, että oli vihreään puskaan ilmaantunut tämmöinen kukka, se kertoo, että tässä kohtaa on jossain onnistuttu :)
Uusia askartelutarvikkeita keväisiin ja muihin askarteluihin; mustetta paperin reunojen vanhentamiseen, paperilajitelma ja vintage kuvia.
Jouluista puuhapäivyriähän olen pitänyt jo useana vuonna. Nyt päätin, että aloitan myös puutarhan puuhakirjan, jonne listaan kylvö aikataulut ja muut suunitelmat.
Olisiko tässä ainekset kaksipuoliseen helppoon tikattuun torkkupeitttoon..? Nätin liilan siniharmahtava tilkku kuosinen lakana uusimpia kirppari ostoksia.


Sain nyt raivattua lisää kuvatilaa ja jatkankin sitä vielä. Kiitos neuvoistanne, niistä oli apua! :)

Täällä telan ja sudin heiluminen jatkunee ensi viikkoonkin...

Mukavaa viikon jatkoa,pysykää lämpiminä!


7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Minun pelakuut ei kestäneet talven yli. Vielä talvella niistää oli vihreää,nyt niihin ei saa mitään eloa, vaikka sisällä olleet jo kuukauden. kohta nakkaan ne roskikseen.

Kyllä kova pakkanen on ollut ,mutta kaunis auringonpaiste saa sen tuntumaan keväiseltä, täältä sisältä käsin.

Kivoja juttuja sulla tulollaan.

Outi kirjoitti...

Hrrr täälläkin pakkasta -24. Kotiäiti on sisätiloissa motissa lasten kanssa jotka käy ylikierroksilla :/

Aivan ihastuttava tuo suihkepullo, saako udella mistä tuollaisia ihanuuksia löytää?

Jään odottamaan sudinheilunnan tuloksia!

Taika kirjoitti...

Mä täällä odottelinkin jo postausta:). Ihania kuvia.

Maija kirjoitti...

Outi: suhkepullon ostin yhdestä paikallisesta sekatavarakaupasta, alle 4e maksoi ja pullo osa on kumminkin lasia, pumpun osat muovia. Tuollaisia varmaan löytyy monen hintaisia monista paikoista puutarhaosastoilta kaupoista.

Kirsikka... kirjoitti...

ihana keväinen tunnelma kuvissasi....kyllä auringossa on voimaa!
kiva katsella taas kuviasi..sulta tais onnistua helpommin kuin mulla....piti poistaa monesta paikkaan kuvia, jotta sai taas ladattua lisää :(((
ihanaa keskiviikkoa

Irmastiina kirjoitti...

Ihana auringon pilkahdus näkyy kuvissasi...:)

Sanna-Mari kirjoitti...

Ai kun kiva toi suihkepullo. Mulla on kanssa tommonen vihree puska, kukki yhdellä vaiheella aika tiheeseen, nyt vähän kärsiny eikä oo kukkia näkyny. Oisko se joku vehka-lajike...
Aurinkoisia päiviä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...