"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Lumipalloefekti

Niin tällä viikolla piti aloittaa ainakin keittiöön päätyvän lipaston uudistaminen ja ehkä myös olohuoneeseen päätyvän pöydänkin...
Mutta, mutta innostuttiin vaihtaan keittiöön isompi jääkaappi ja se vaati vähän kaapiton purkua ja sieltä esiin tullut seinä vaatii välintöntä kunnostusta ja maalausta ja saman tien maalataan keittiön kaikki muutkin seinät, asia, joka on ollut mielessä pitkään.Suoralinjainen lipasto muuttuu mustalla ja valkoisella maalilla, kevyellä kulutuksella, uusilla vetimillä...


Foccacia resepti seinätarran ostin jo viime kesänä, että laitan sen keittiön  seinään, kun ne on maalattu. Mutta olen tullut toisiin aatoksiin, kun se on seinässä, niin siinä se on ja pysyy, niin keksin, että jos löytäisin riittävän ison puuleikkuulaudan ja sen maalaisin valkoiseksi ja laittaisin tuon reseptin siihen, niin sen paikka voisi vaihdella.


Eli semmoista sutinaa täällä ja lipaston ja pöydän muuttumisleikit siirtyvät jonnekkin ensi ja seuraavaan viikkoon.


Keväsissä tunnelmissa ollaan jo monissa blogeissa ja kodeissa. Itse yritän vielä vähän odotella, mutta mietin, että maaliskuun alussa keväistän blogin ilmettä ja huhtikuun alussa(viimeistään) saa kevät rynniä meidänkin kotiin näkyvästi. Keväisiä tyynyjä ainakin pitäsi tehdä/hankkia...


Olin muuten eilen kivoilla sisustuskutsuilla, ikäväkseni moni himoittava tuote oli loppunut, mutta ostin kyllä jotain, siitä  ja kutsuista, jotka itsellekkin varasin myöhemmin lisää...


Hyvät viikon jatkot!

10 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Tuo maalaus ja uuditus homma pakkaa olemaan sellaista nälkäkasvaasyödessä juttua.... mutta sittenhän on taas vähänaikaa kaikki hyvin....:))

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Niin siinä tuppaa käymään :) Iloisia maalaushetkiä!

Johanna kirjoitti...

Niin siinä yleensä käy, vähän yrittää kunnostaa, niin urakka paisuukin :) Mutta kivvaahan se on, saa uutta ilmettä. Olisi mukava kuulla tuollaisista sisustuskutsuista.

Liisa kirjoitti...

Mukavia touhuja teillä luvassa. Jään odottamaan kuvia!

Minni kirjoitti...

Eksyin blogiisi ekaa kertaa ja ajattelin jättää vähän viestiä:)

Eikös se vähän niin ole, että jostakin kun alottaa, niin aina löytyy lisää ja lisää remontoitavaa ja laitettavaa.. Just se lumipalloefekti siis! ;)

Kiva toi teksti! Mistä löysit moisen?

amelia~ petit boudoir kirjoitti...

Nälkä kasvaa syödessä :-) Mutta maalaus on sentään ihan kivaa puuhaa, poislukien pensseleiden pesu.. Respetitekstit on mun suosikkeja!

Hyvä Mieli kirjoitti...

No jopas! Mutta on kiva laittaa, kun on into päällä ja inspiraatiot jyllää:)

PiiaS kirjoitti...

Ihanaa tuunausta!!

Maija kirjoitti...

Heippa Minni; kiva, että sattunaisemmilta kulkijoiltakin jää viesti, teksti seinätarra on Witikkalan kartanolta http://www.witikkalankartano.fi/9
Ja niistä sisustuskutsuista kerron kyllä myöhemmin.
Nämä pohjatyöt; kittaus, hionta tms. on niitä vähemmän mukavia ja aikaa vieviäkin ennnen,kuin pääsee telaileen ja sutiin. Olen niin malttamaton hätähousu, että mies ei jaksa ;)

Liisa kirjoitti...

Kuvatilan loppumisesta. mUlla ei ole loppunut , minulla on vielä paljon tilaa jäljellä. Pienennän kuvat aina 500x375 kokoiseksi. Jos jättää liian suuriksi, kuvatila loppuu tuossa tuokiossa. Yksi vaihtoehto on ostaa myös lisätilaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...