"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

maanantai 14. helmikuuta 2011

Ongelma

Hyvää ystävänpäivän iltaa blogistaniaan! 
Oli jo viikonloppuna tarkoitus päivitellä blogia, mutta eteeni tulikin yllättävä ongelma; kuvatilani on täynnä.
Liisalta sainkin jo edellisen postauksen kommentteihin hiukan osviittaa asiasta ja minun kuvatilan loppuminenhan johtuu nyt siitä, että en ole ymmärtänyt pienentää tänne laittamiani kuvia vaan ne on olleet niin isoja, että täällä olevat reilut 400 kuvaa söivät tilan loppuun ennen aikojaan, kun tänne pienempiä kuvia mahtuu käsitääkseni useampi tuhat...?


Ja minulla on tämä ongelma ratkaistavana edelleen, että mitä nyt teen tälle asialle?
Pitääkö minun poistaa kaikki kuvat yksitellen ja sitten pienennän ne yksittellen ja laitan uudestaan tänne ykstitellen?
Vai voinko hoitaa tämän kuvien pienennyksen jotenkin kaikki kerralla? 
Mitenhän tämän nyt saisi hoidettua, että saisi kuvat pienennettyä niin vapautuisi lisää tilaa uusille kuville.
Että jos jollain bloggaajalla on kokemusta, tietoa tai muuten osaamista neuvoa, niin nyt olisi apu tarpeen!
Olisin kovin kiitollinen, olen itse aika avuton näissä homiissa, vieläkin...


Keittiön ehostuksesta on nyt 2/3 tehty ja sitten pääsee sen lipaston kimppuun ja senkin, kun saa paikalleen ja loput tavarat sen sisään, niin olis keittiössä taas kaikki kohdallaan, eikä levällään... Ei ole kyllä mitään yhtä herkkua ole ollut; on hankalaa maalata tms. tilassa jossa asutaa, liikutaan, tullaan ja mennään ja muutamia erimielisyyksiä. Otollisessa tilanteessa maalailu, niin senien, kuin kalausteidenkin on mitä parhainta toiminta terapiaa :) 


Toivottavasti saan nyt tämän kuvatila ongelman ratkottua pian ja pääseen jatkamaan kunnon bloggailua, jota kuvat niin ollellisesti minusta ovat.

7 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Lienee se valitettavasti on niin, että pitää poistaa entiset yksitellen ja lisätä uudet pienennetyt yksitellen... Toivottavasti joku kumoaa tämän tiedon!!
Toinen vaihtoehto on varmaan ostaa lisätilaa?
Mutta, Hyvää Ystävänpäivää!

Sanna-Riikka kirjoitti...

No voi hitsi, tota kuvatilan loppumista!!! En kyl kans tie miten pitäisi toimia, mut mulla oli sama ongelma tossa muutama kk sitten ja kyllästyin painimaan sen kanssa, joten menin ja poistin ihan koko blogitekstejä!!! Toivottavasti saat tietoa joltain viisaammalta!

Hyvää ystävänpäivää!!!

Kirsikka... kirjoitti...

Mulle kävi samoin!sun pitää poistaa kuvia,eikä riitä että otat pois blogista vain.kuvat tallentuvat kuvakansioon,mulla picassa niminen.sun pitää sieltä poistaa.ja kun myöhemmin laitat kuvia blogiin pienennä huomattavasti.toivottavasti pian päästään katsomaan kuviasi.suloista päivänjatkoa!

miolann kirjoitti...

Sen verran voin auttaa, että kuvien pienennys omalla koneella (ennen kuin siirrät ne uudestaan ja laittelet sivuille) hoituu kyllä kerralla. Esimerkiksi ohjelma nimeltä Fotosizer osaa tehdä sen helposti. Valitset vain kansion jossa kuvat ovat, kuinka isoiksi haluat ne, mihin kansioon pienemmät laitetaan, ja painat Start-nappia.

Irmastiina kirjoitti...

Itse olen niin uusi bloggaaja, että ei moista ongelmaa vielä vähään aikaan tiedossa. Olen kyllä lukenut joistakin, kenelle näin on käynyt ja ovat puhuneet jostakin lisätilan ostamisesta..
Valitettavasti en osaa mitenkään neuvoa, mistä sitä saisi ostaa..:))

Riitta kirjoitti...

Tuttu tilanne tuo remppaaminen asuintilassa! Joskus sujuu hyvin, joinain päivinä ahistaa! Lopputulos kuitenkin poistaa kaikki huonot remonttimuistot ja sitä vaan nauttii tuloksesta pitkään :)
Aurinkoista viikkoa sinulle :)

Maija kirjoitti...

Kiitokset neuvoista ja kommenteista! Kyllä tämä tästä pikku hiljaa etenee remontti, sekä kuva asia...Fotosizer on koneella ja kuvanikin taisi jo mies ystävällisesti pienentää, että ei,kun poisteleen ja uusimaan niitä. Ja sitten,kun keittiössä on valmista,niin ostan sinne nätin kukkakimpun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...