"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

torstai 24. maaliskuuta 2011

Tarvitsen tätä nyt

Aamulla ihailin Bellas Rose Gottagen kevättä ja aamuisen hyytävän ulkoilun jälkeen tarvitsen ajatuksia keväästä ja kesästä ja kokosin kuvakollaasin viime kesän kuvista.

klikkaa kuvaa suuremmaksi
Löysin toisen blogin kautta Kauppilan puutarhaan, olisi varmaan viisasta pysyä poissa tuollaisista paikoista tähän aikaan vuodesta. Tarjolla on niin paljon kaikkea ihanaa, enkä ole edes ajoissa; monet ihanat kukkaset on jo loppuun myyty, mutta yritän tilata joitain kivoja pelargoneja mitä vielä oli. Puutarha innostukseni tuntuu kasvavan vuosi vuodelta, nyt meininki on,kuin viimeistä päivää, se johtuu varmaan siitä, kun tämä kevät on viimeinen kevät/kesä kotona ennen työelämään paluuta, niin otan loppu kirin :). Sitä ei tiedä mitä sitten kerkiää tehdä, jos jonkun työn sattuu saamaan...
     
Keväisempiä kelejä odotellessa

6 kommenttia:

Sinisen talon kuulumisia kirjoitti...

Ihania kesäkuvia ....täällä kans yks joka hurahtaa kukkiin aina keväisin.Sitä plärää kuvastoja ja haaveilee, mitä kaikkea ihanaa sitä taas istuttelis kevään tullen. On se kevät ja kesä vaan niin ihania :) !!!!
- Tiina -

Tuija kirjoitti...

Puutarhavirus on sinuun iskenyt...:) se on onneksi ihan kiva virus..Kiitti tosta linkistä, miekin menin sinne kurkkimaan.
Ihania kuvia kollaasissasi on.

Irmastiina kirjoitti...

Ihania kuvia. Tulisipa kesä!!!

Tiina kirjoitti...

Ilahduttava kollaasi:)Tänään tuli postissa Kauppilan taimikuvasto,lisää ihanuuksia hankittavaksi:).Mukavaa loppuviikkoa.

TuijaR. kirjoitti...

Hih, Kauppilassa käväisin tänään aikaisin aamulla ja ostoskassiin päätyi 4 köynnösruusua ja jättivadelmia. :)

Maija kirjoitti...

Teinpä sitten tilauksen Kauppilaan... :)
TuijaR: mihin laitat ostoksesi ennen,kuin saat ne ulos?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...