"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

torstai 7. huhtikuuta 2011

Hankintoja ja haaste

Vastaan otin jo viime viikolla emmännöimieni Mouse in house sisustuskutsu paketin. Naureskelin miehelleni, että voi, kun se koko paketti olisi minun ;)
Tavarat ovat päätynyt omistajilleen ja tulihan sieltä minullekin muutama juttu...

Olen yrittänyt pitää ostoksissani sellaisen idean, että ostamillani tavaroilla olisi oikein jotain käyttöäkin, joten itse ostin kaksi Comptoir de Famillen pulloa. Ajattelin, että kesällä vaikka juhlissa tai muutenkin isommasta voisi tarjoilla kylmiä juomia, mehua tms. ja pienestä maitoa vaikka kahvin kanssa.
Noille haluaisin vielä sellaisen metallisen pullokorin.

Emmänän lahjaksi valitsin tälläisen naulakon,joka olikin kivempi, kuin edes odotin. Posliiniset nupit ovat kivat ja pinta on tehty ruosteisen näköiseksi, siinä on vielä hivenen likkaa kiiltoa,joten ajattelin, että pintaa voisi vielä jotenkin patinoida...;) Naulakolle en ole vielä paikkaa keksinyt,mm. olen miettinyt sitä eteiseen vaihdetun vaatekaapin päätyyn,kunnes se on paneloitu, vieras naulakoksi. Tästäkin juttua sitten, kun valmistuu...

Blogeissa on nyt kiertänyt valokuva haaste, jonka Purnauskis minnulle antoi, kiitos hänelle!
Valokuvahaasteessa pitää ottaa omista valokuvistaan neljännen valokuvakansion neljäs kuva, esitellä se muille ja heittää haaste neljälle eteenpäin.

Joudun nyt poikkeamaan asettamastani linjasta,joka minulla on ollut tähän asti, että en laita lapsistani kuvia blogiin, monestakaan syystä,enkä ole myöskään laittanut facebook sivullenikaan.
Neljännen kansion neljäs kuva oli viime syksyltä esikoisemme ensimmäisenä koulupäivänä koulun pihasta. Siinä se nappisilmä virnuilee... :)

Emma
Haaste lähtee eteenpäin seuraaville:
Valkoinen veranta 
Tuijan koti ja puutarha 
Nallentassu 
Mummon akkunalla 


Tänään olis sitten siivouspäivä...


Hyvää päivän jatkoa teillekkin :) 

6 kommenttia:

Sinisen talon kuulumisia kirjoitti...

Mukavaa ja inspiroivaa siivouspäivää sinulle ... minulla on muutes ihan samat suunnitelmat :)! Pitäsi vaan aloittaa ikkunoiden pesusta...katotaan kuikas käy ;)
-Tiina-

Tuija kirjoitti...

No hertileijaa..kiitos kovasti Maija, pitääkin mennä kaivelemaan arkistoja...;)

Ja suloinen nappisilmä kerrassaan!

Kiitos Maija ja oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle ja perheellesi.

Irmastiina kirjoitti...

Hinon emännänlahjan ole saanut.. soma naulakko!
Minä en myöskään ole laittanut, kuvia joista pystyisi perheeni tunnistamaan....
Hyvää loppuviikkoa sinulle!

Sanna-Riikka kirjoitti...

Tää onkin sitten hauska haaste! Nimittäin lueskelin jokin aika sitten Virpin Mamman kammari blogista samaa juttua ja kävin kurkkaamassa mitä mulla siellä kansiossa on - juu-u...ei kyllä liity sitten mun kuva sisustamiseen ollenkaan, mutta "hauska" se ainakin on tavallaan:) Palaan haasteeseen mahd. pian!!

Lovviisa kirjoitti...

Empäs ole tommottisista kutsuista kuullukkaa...Nättejä tavaroita ja justiisa niitä käytännöllisiä. Ilosta loppuviikkoa:)

Hannele kirjoitti...

Nuo sisustuskutsut ois kivoja, täällä päin ei oo sellaisia vielä ollutkaan. Aivan ihania nuo pullot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...