"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

maanantai 30. toukokuuta 2011

Hyvin pöllyää

En (ikävä kyllä ;)) ole aloittanut kevät suursiivousta kotonamme, vaan puhe on uudesta pikku turhakkeesta, josta vihjaisinkin edellisessä postauksessa, joka on hyvinkin käytännöllinen.

Kyseessä on Green Gaten jauhosirotin, jonka olemassa olon bongasin muistaakseni Mallan Elämää Villa Honkasalossa-blogista. Ihastuin kapineeseen oitis.
Nämä "litteät lihapullat" on neljän sortin keksejä, joita leivoin viikonloppuna. Sisältävät suklaata, rusinaa, pähkinää ja kookosta.
Olipa kiva heittää tomusokeria päälle, en ole ikinä tykkännyt pelata pikkusiivilän ja tomusokeri paketin kanssa, on tämä näppärä ja sööttikin vielä :)


Makiaa elämää...


No on tässä yksi siivous urakkakin saatu tehtyä. Oli sen verran sateinen päivä, että sain nyt ne ikkunat pestyä ja "kesähuonettakin" eli ulkoeteistäkin vähän pyyhiskelin paremmin.
Mielenhäiriössä meinasin vielä alkaa tekemään karjalanpiirakoitakin, mutta onneksi en sitten ruvennut, ei jaksa, vaikka olis ne kyllä maistunut... :)


Vihdoin sain paketin Pukilta,siitä sitten seuraavaksi...


P.s. Toimiiko muuten blogini kommentointi? ;)

4 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Toimiihan tämä!

Ihana "siivilä".. niin soma on että...

Mitähän sait pukilta... jännää..:)

Hyvä Mieli kirjoitti...

No onpa kätevä sirotin ja noin nättikin vielä!! Mukavaa viikonjatkoa :)

Minna kirjoitti...

Toimii, munkin piti omani vaihtaa pop-uppiin, kun upotettuun en päässyt omalla tililläni lainkaan. (siis kenellekkään bloggerissa, höh).

Ihanan näköinen tuo sirotin, puhumatta lainkaan, että se on vielä käytännöllinenkin. :)

Niina kirjoitti...

Tuo sirotin on tosi ihana! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...