"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

tiistai 10. toukokuuta 2011

Ne salaisuudet

Pakkohan minunkin on esitellä täällä blogissa ne salaisuudet mitä viime aikoina on ollut. Lapset on kyllä ihania äitien- ja isänpäivän kynnyksellä; ovat, kuin tulisilla hiilillä niitten töittensä kanssa :)


Tässä on kahden isomman koulussa ja kerhossa tehdyt lahjat: esikoisen kipsivalos kädestään ja siinä oli lumpeenkukka ja keskimmäisen huopapannunalunen. Lisäksi oli aina niin ihanat kortit ja muita kotona syntyneitä askarteluita. 
 Lapset olivat valinneet tämän kukan, muurikellon...
 mieheltä sain rungollisen hortensian. Laitan sen isompaan ruukkuun ulos ja hoidan huolellisemmin, kuin edellisen äitienpäivän hortensiaa, jonka hukutin...
Esikoisen kanssa tehtiin tumma appelsiinikääretorttu, ei nyt jaksanut ihmeellisempiä kakkuja väkerrellä, riittävän hyvää oli tämäkin ;)


Pihan työmaalle pitäisi hakea muutama juttu ja multakuormaa odottelen, ihanat ilmat ulkona, mutta loppu viikon sateet ovat tervetulleet, kuivaa on.


Mukavaa päivän & viikon jatkoa :)

3 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Heipparallaa kammarista ! Nuo lasten muistiaiset parraita aarteita. Meilläkin niitä usiampi laatikko tallella:)

JaanaElina kirjoitti...

Kyllä lasten tekemät lahjat on vaan niin ihania.

Tuo hortensia on jännä,pitäisi ostaa itselle kesäksi.Olen kyllä niin huono kukkien hoitaja että varmaan minäkin sen huluttaisin.

Mukavaa viikonjatkoa.

Irmastiina kirjoitti...

Hienot lahjat olet saanut...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...