"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

perjantai 27. toukokuuta 2011

Taimien tilalle

Olohuoneen ikkunan edustojen tasot; lipasto ja puolipyöreä pöytä, alkoivat oleen kokolailla tyhjinä taimi kasvatusten jäljiltä ja pääsin nyt pöydille laittamaan jotain muuta.
Tältä näyttää pöydällä nyt...

Lintuhäkissä muratti...
Vanha rukin osa, vanhoja valokuvia löysin kädentaitomessuilta...
Vaaleanpunainen kevään ja kesän piriste värinä.
Lipaston päällä on toinen muratti, siihen laitoin tekemäni rautalankakruunun. Muratit ostin keväällä, että laitan ne ulos ja sinne ne myös menee, mutta täytyy sisälle hankkia uudet jossain vaiheessa, kun näihin jo silmä tottui.
Kerran kirpparilta löytyi hieno vanhahtava korttipakka. Tein pienen asetelman arkipäiväisistä tavaroista; pelikortteja, avain ja helmiäis nappeja.
Kärsin varmaan akuutista kirpparin puutos tilasta, budjetti ei ole nyt revennyt edes kirpparille, "ylimääräiset" säätöt on mennyt pihalle. Näin nimittäin unta kirparista ja tein siellä löytöjä. Kävin kyllä eilen kirpparilla itseäni kiusaamassa; kaihertamaan kirpparille jäi valaisin, kynttilän jalka ja tuoleja, kaikki pontentiaalisia tuunattavia.

Huomenna toivottavasti saan kivan vieraan jolla on minulle ihana tuominen...


Piti jo edellisessä postauksessa toivotella muutama uusi lukijakin tervetulleeksi, eli Tervetuloa blogini lukijaksi, ilo saada uusia lukijoita! :)

Hyvää viikonloppua!
 

1 kommentti:

Irmastiina kirjoitti...

Sitä tämä kevät teettää, että rahat menevät pihalle...:)

Minäkin kävin pikaseen eilen kirpparilla ja ostin kynttilänjalan... nekin yksi heikkouteni..:)

Jään jännittyneenä odottamaan, mitä mukavaa saat....:)
Hyvää viikonloppua sinulle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...