"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Hetkiä
Ilta aurinko on niin kaunis


Ettei menisi pelkkään puutarha bloggailuun, vaikka puutarhassakin on tapahtunut taas ilahduttavia asioita, niin laitankin välillä tälläisiä hetki kuvia, joita minusta on niin hauska räpsiä. Kamera pitäisi olla mukana aina, niin monta kivaa juttua olisi voinnut kuvata, mutta kamera oli liian kaukana ja sen uuden kamerankin, kun saisi...
Helteistä huolimatta on jotain pientäkin jaksanut tehdä; vähän huruutellut ompelukoneella, sutinut maalia, tietysti hoitanut puutarhaa ja tehty lasten kanssa pikku retkiä...


Hyvää viikonloppua ja kiitokset lukijoilleni ja kommentin jättäneille :)

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihania kuvia ja minusta tuo toisena oleva kuva, pelakuu akkunalla, vanhassa ruukussa...IHANA...☺

Oikein aurikoista viikonloppua sinulle!

Tuija kirjoitti...

Ihania kuvia, hyvä kun räpsit, mie olen kanssa miettinyt, että millonka ihmiset kyllästyy meikäläisen puutarhajuttuihin, mutta kun ei kesällä oikein muuta tule tehtyä ja kun ne on miusta niin ihania.
Yhdyn Irmastiinaan, tuo pelargonia ikkunalla on ihana näky..

Mukavaa viikonloppua sinulle.

Sini kirjoitti...

Heippa! Kurkkaappa blogiini, niin varmasti ilahdut ;) Mukavaa viikonloppua!

Maija kirjoitti...

Tuija: sinun kauniiseen puutarhaasi ja kuviisi/juttuihin ei voi kyllästyä! :)
Sini: niinpä ilahduin! :D

Sirkka kirjoitti...

Hetki kuvasi ovat jälleen ilahduttavan kauniita!

Hyvää nimipäivää Maijalle!

Tuija kirjoitti...

Maija, mulla oli myös osan verenpisaroista kanssa ongelmia, meinas mennä jo hermo, kun aattelin, että joudun taas kerran ostamaan uudet, kun eivät meinanneet alkaa kukkimaan. sitten vaan uskollisesti niille annoin kukkaravinnetta ja katsoin, etteivät päässeet kuivahtamaan.Ja taisin jotain rakkauden kieltä vähän höpistäkin niille, kyllä ne sitten uskoivat, että kukittava on.
Onhan sulle ne suht varjossa ettei kovin auringossa...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...