"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Tuunattua kesätyyliä

Sain itselleni kesäiset vaatteen ja asusteen tuunattua. 

Näin joskus jossain lehdessä olkilaukusta ja pitsiliinoista tuunatun kesäkassin ja yhden vastaavan inspiraatio kuvan lehdestä laitoin tähänkin, kuvan laukku on Aleksi 13 mallistoa, aika kiva sekin(tuo naamio laukku on aika erikoinen, hurja!). Mutta heti, kun ensimmäisen tämmöisen näin, niin päätin itsellekkin tuunata saman tyyppisen, kirpparilta löytyi kassikin ja koristukset siihen.
Pitsillinoja kassin kylkeen ja reunapitisiä vielä kassin olkahihnoihin, mukavamman tuntuinenkin. Vielä tälle voi tehdä jotain; ommella kassiin sisävuoren kankaasta, lisätä nappeja koristeeksi, sellaisia roikkuivia nappi "tupsuja".


Vaate tuunauksena syntyi edulliset kesäpöksyt à la mameluk. Pellaivaiset housut on löytö 0e ja mustat pitsit ja muut koristukset on osia topista, kirpparilta 1e.

Jotta pöksyistä saisi paremman käsityksen, niin näytetään ne päälläkin...
Edestä...
ja takaa.
Takataskuihin somisteet samoista aineksista
Vaikka sääriäni on kehuttu niin hyvin muodostuneiksi(enpä tiedä...;)), että voin käyttää helposti lyhyitäkin hameita, legginsejä muita säärien esittely vaatteita, niin säärien kesäkunnossa ylläpito on toinen juttu sinänsä; ainainen karva huolto, onnistun saamaan jalkani aina haavoille ja muutenkin ne on aina täynnä muualta tulleita naarmuja ja mustelmia. No enpä viitsi siltikään kulkea koko kesää pitkissäkään vaatteissa...
Näillä tuunauksilla on hyvä lomailla :) 

7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat!

kassi on tosi hieno ja nuo housut aivan mahtavat...☺

Liisa kirjoitti...

kivat kassi sekä pöksyt.

Minna kirjoitti...

Sikahienot tuunaukset molemmat! :)

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Aivan ihana laukun tuunausidea! Voi kun mullekkin sattuisi tuunattava laukku eteen :)

Juu, ihan samaa mieltä jalkojen kesäkunnossapito urakan suhteen.. hirveä vaiva kokoajan ja mullakinn se höylä tuppaa aina lipsumaan :/ Vaikka olisi ne mekot ja hameet niin ihania pitää kesälla ihan joka päivä. Koitan siksi kylvettää jalat parvekkeella samalla kun höylään.

Mukavata viikonloppua!

ps. on muuten tullut luettua niitä Wardin kirjojakin :) Ovat kivoja arkipäivän karkoittajia, eikö ;)

Maija kirjoitti...

Sanna-Pauliina: en voi,kun myönnellä ;)

Lovviisa kirjoitti...

No jopas noilla passaa kesäkatua tallailla :)

santra kirjoitti...

Hyvät ideat, hauskat tuumukset. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...