"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

torstai 11. elokuuta 2011

Kahvilla

Täytyy täällä blogissanikin hehkuttaa viime viikonlopun kahvilassa käyntiä, joka oli tämän sortin esteetikolle oikea elämys :)
Olin jo vuosia halunut päästä käymään Karoliinan kahvimyllyssä.
Pieniä yksityiskohtia sisustuksessa löytyi joka puolelta.


Ihana paviljonki

Itse söin kirsikkajuustokakkua vaniljakastikkeella ja pitsasämpylän, annoskoot olivat valtavat, tuli maha ihan täyteen. Taustalla näkyy myös valtava vaniljakreemi-hillosilmä pulla jollaiset muut perheestämme otti. Hyvää oli :)
Enpä muista, että tälläisessä kahvilassa olisin ennen käynnytkään, jossa tarjoilija kantaa kahvit ja kaakut pöytään valkoisissa posliiniastioissa asettaen ne ruusuiselle pöytäliinalle, ihana paikka!


Jos satut liikkumaan Päijänteen itäpuolella, tarkemmin sanoen Joutsassa, niin kannattaa käydä Karoliinan kahvimyllyssä.

7 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Voi miten näyttääkin valloittavan herttaiselta paikalta! Tuollahan voisi viihtyä pitempäänkin. =D

Sanna kirjoitti...

Ihana tunnelma välittyy noista kuvistasi. Täytyypä pitää paikka mielessä.

Tiina kirjoitti...

Onpa mukavaa,että pääsit toteuttamaan haaveesi ja että todellisuus vastasi yli odotusten.myös minun haaveissa tuo Karoliinan Kahvimylly on ollut jo vuosia,mut aina vain posotetaan kylmästi tienristeyksen ohi,on kiire tai sit väärä vuorokaudenaika...kerran vielä minäkin siellä herkuttelen!

Irmastiina kirjoitti...

Herkulliselta näyttää ja kanis paikka...☺

Liisa kirjoitti...

Voi mikä ihana kahvila! Varmasti elämys ja niin paljon kaunista katseltavaa..tuolla maistuu kahvi ja pulla entistäkun paremmalta :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika hauska, että juuri bloggaat tästä paikasta - työkaverini tänään keskustelivat tästä samasta kohteesta...:D Itse en ole koskaan tullut poikenneesi, mutta pitääpä laittaa muistiin, jos joskus tulee ajeltua tuolla suunnalla.

Sanna-Mari kirjoitti...

Mun blogissa on sulle tunnustus :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...