"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

torstai 8. syyskuuta 2011

Koristuksia

Minulla nyt riittää blogailtavia juttua ihan jonoksi asti...
Muutama pieni koristuskin on tässä tullut väkerreltyä;
Avaimesta tehty kaulakoru on ollut suunnitelmissa tehdä ja nyt se on tehty.
Vanha patinoitunut avain sai seurakseen koruaskartelusetin helmiä, "kristalli"paloja, napin ja metalliseen korupalaan liimasin vanhasta kirjansivusta leikatun nimikirjaimeni. Koru roikkuupi nyt tekstiilinauhassa, mutta tarkoitus olisi vaihtaa se nahkanyöriin.

Korupiikit, rengas ja ketjunpätkä on myös koruaskartelusetistä, ne on hopeioitu, joten ne tummuu, kuten näette alemmassa kuvassa aiemmin tekemässäni korussani käyneen. Mutta patina on positiivista ja sopii avaimenkin kanssa hienosti.
Pellavalippalakkini on kaippaillut jotain yksityiskohtaa ja tein korun myös siihen.
Tähän laitoin suuren helmiäisnapin, metallisen napin,jossa kompassi ja sulkia.
sulissa samaa sävyä, kuin hiuksissani, huomasin :)
Myös tokaluokkalaisemme paljettibaskeriin syntyi tälläinen kallonen mustasta nahasta, napeista, silkkinauhasta, kallonen sai korvakorunkin.
Kallosia pitäisi tehdä lisääkin, mutta rintaneulapohjat on loppu ja pitää hakea lisää.
Ystävän kanssa pitäisi näperrellä unisiepparikoruja,mikä kuulosta oikein kivalta uudelta jutulta ja olen tallettanut luomivärirasiasta pienen peilin,josta myös suunnittelen korun tekoa. Kukkaronkin haluaisin tehdä, mutta kukkarolukkoja en ole löytänyt, kuin parista nettikaupasta, enkä ole vielä tilannut.

Koreilevaa loppu viikkoa teille!:)

8 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Hienoja akaansaannokisia taas kerran...☺

Riitta kirjoitti...

Ihania juttuja olet väkertänyt! noi hattutuunailutkin tosi kivat :)
Ihan alkoi sormia syyhyttää, no, mutta täytyy ensin toteuttaa ainaskin alulle saatetut projektit ennen ku alkaa uusia kokeilemaan!
Iloa iltaasi ♥

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihastuttavia!!!

Lissu kirjoitti...

Nonni, nyt mä ilmiannan itseni sun lukijoiden joukkoon ;) Ihania koruja olet tehnyt... Hitsi kun just tänään yksi kaveri tuolta Turun läheltä laitteli kutsua jollekkin korunteko kutsuille :) idea aivan ihana ja tuli tosiaan vielä mieleen uusimasta päivityksestäsi. Itse ilmoittauduin nyt lokakuussa olevalle rautalankakurssille ja en malta odottaa mitä kaikkea ihanaa siellä päsee tekemään <3

Mari @ Elämänpyörässä kirjoitti...

Tosi kivoja näpertelyjä olet kyllä tehnyt!
Erityisen ihana on tuo avainkoru ♥

Maija kirjoitti...

No hei Lissu, aina kiva saada uusia lukijoita, kuin myös kommenttia satunnaisemmilta vierailijoilta ja anonyymeilttäkin :)
Rautalankaa on tullut väänneltyä kotona jonkun verran, mutta kursikin olisi varmasti kiva,koruntekokurssille kyllä voisin minäkin lähteä enemmän, kuin mielelläni!
Minä olen hattuilevaa tyyppiä syksystä kevääseen, sopivaa kesähattua,kun en ole löytänyt. Minun mysyissä on aina oltava joku koristus.

Purnauskis kirjoitti...

Ihania juttuja olet koruillut!

taburetti kirjoitti...

Onhan hauskoja juttuja....ja miten muuttuvatkaan.
Perjantai terkuin..:))
Jaana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...