"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

maanantai 24. lokakuuta 2011

Ja arvonnan voittaja on....


Blogini 1v. synttäriarvonta on suoritettu, arvonta päättyi lauantaina 22.10 ja sinä päivänä osallistuneet olivat mukana. Pahoittelen sekaannuksia päivässä ja päivämäärässä, olin epähuomiossa ilmoittanut 22.10 päiväksi perjantain, vaikka se oli lauantai ja arvonnan linkkiin oli osallistumis aikaa merkitty ihan marraskuun 22. asti, olen siis hirveä sählä!

Arvontaan osallistui 71 arpaa, 
kiitokset kaikille osallistujille! 
Yhden kommentin vähensin henkilöltä joka oli jäävi osallistumaan ja toisaalta lisäsin yhden henkilöltä, joka ei ollut saanut kommenttiaan julkaistuksi.

Arvontaan käytin random.org arvontakonetta
joka antoi tuloksen...
Ja kahteen kertaan laskin ;), että komentin nro 21 oli jättänyt
Sanna-Mari !
Räpellystä blogista.
Sanna-Mari lähetä yhteystietosi minulle:

ruostettajapitsia@gmail.com

Niin ilmoitan Mouse in Houselle, että lähettävät lyhdyn sinulle,
Onnea! :)8 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Jos linkititte arvonnan blogiinne, niin kiltit ystävät; poistakaa linkit, kun niissä voipi olla se väärä päivämääräkin, kiitos :)

L kirjoitti...

Onnittelut voittajalle täältäkin :) ja linkki poisteltu omasta blogista.

Sanna-Mari kirjoitti...

Kiitoksia :)

Kävipä mulla kerrankin tuuri. Pistän sähköpostia ihan kohta just :D

Liisa kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Kiva, kun löysit joulutunnelman...ja hui, varmasti jänskättää 10 vuoden jälkeen töihin lähtö..! Mutta varmasti saat laitettua teille joulun tänäkin vuonna, älä ota siitä paineita, sillä tärkeintähän on juuri se perheen yhteinen aika, rauhoitutaan pyhiksi, herkutellaan ja ollaan vaan. Ehkäpä nautit tästä joulusta entistäkin enemmän, koska se on sinulle myös vapaata töistä, ei niin itsestäänselvää kuin tähän asti ;)

Rachel kirjoitti...

Hi dear! Congratulations to the lucky winner and to you, dear, for the lovely and marvelous candy you shared with us! I confess I was dreaming about it! :))) God bless and have a wonderful time! :D

Tuija kirjoitti...

voi jestas Maija, miten multa oli jäänyt SUN arvonta huomaamatta...olisit tökännyt..:)

Maija kirjoitti...

Ou nou Tuija, olis pitänyt, kyllä minä joskus ihmettelinkin, että etkö jätä arpaa...

Rachel: Thank you for the lovely comment :)

koivukujanriikka kirjoitti...

Hei Voiku teillä on kivan näköistä, oon käyny ihaileen sun eteiskuvia! mulla menis seuraavana eteinen remppaan, joten vähän tässä tarvis vielä ideoita toimivaan ja kauniseen, mihin mahtuu paljon isoja monoja ja toppavaatteita ... :)
tervetuloa visiitillä http://koivukujanriikka.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...