"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

perjantai 14. lokakuuta 2011

Syyshimotuksia

Blogeissa on kiertänyt tälläinen erilainen kiva haaste ja sain tämän Voikukkapellosta

Tehtävä on tämä:

"Koska haluan ehdottomasti tietää mitkä ovat olleet teidän syksyjenne ihastuksen kohteita, ajattelinkin haastaa teistä muutaman tekemään vastaavanlaisen postauksen. Esittele siis postauksessasi joko enemmän tai vähemmän tarkasti ne neljä juttua, jotka ovat kuluvan syksyn aikana olleet joko ostoslistallasi tai haaveissasi. Linkitä postauksesi sen jälkeen tämän postauksen kommenttiboksiin, jotta pääsemme ihastelemaan toistemme syksyhimotuksia."

Minun himotuimpiani ovat olleet:

Tehdastyyliset valaisimet, niin kattoon, kuin pöydälle. Kuvan kaltainen olisi luullaksen pöytävalaisimena juuri oikeanlainen valaistus ominaisuuksiltaan.


Jatketaan valaistus linjalla.
Jouluksi haluaisin tälläisen kynttelikön, tämä on ihan Jotexin edullinen malli, mutta en tiedä onko minulla siltikään varaa yli 40e:n kynttelikköön...

Remontti tarvikkeita;
ehtymätön varasto valkoista maalia ja lisäksi kivaa uutta lattian pinnoistus materiaalia, vaikka jotain kivaa laminaattia, mikä muistuttaisi sitä kulunnutta lankkulattiaa ;)

Ja jotta olisi edes jotain sellaista himotuimmistani, jotka olen saannut edes hankittua,


niin viime postauksessakin näkynneet rotsi ja buutsit kuuluivat syksyn haaveisiini ja ne sain hankkitua :)

Tämä materialistisen pläjäyksen lopuksi voin todeta, että minun pienet sisäinen materialisti ja antimaterialisti vääntävät usein keskenään kättä;
Tämä on niin ihana, mutta tarvitsenko sellaista todella, tavara ei ihmistä onnelliseksi tee, vaikka tekeehän moni juttu silti arjesta hauskempaa ja nautittavampaakin.

Kivaa viikonloppua kaikille ja ehkä myös syyslomaa(ainakin meillä)
:)

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Sama täällä mikä tulee materialistisuuteen... Sitä himoitsee aina vaikka sun mitä ja joskus tuntuu, ettei muka ilman jutain juttua voi tulla mitenkään toimeen. Esim. ennen kesää mulla oli listalla kolmenlaista kesäjalkinetta. Ja piti vielä ostaa hyvälaatuista merkkipopoa, tuntui, että ilman niitä en voi edes lomalle lähteä. Lopulta ostin kahdet "listaltani" ja nekin halpisvaihtoehtoina parilla kympillä ja hyvin selvisin kesästä ja lomasta ;D
Tavara ei tosiaankaan tee onnelliseksi pitemmän päälle, tuo kyllä hyvää mieltä hetkellisesti.. Nykyään panostankin mieluummin kotiin kuin vaikka vaatteisiin, koska tuntuu, että esim. upeista kirpparilöydöistä on iloa paljon pidemmäksi aikaa :)

Irmastiina kirjoitti...

Sama täälläkin.... aina päätän, että nyt en tarv itse mitään....nyt en osta mitään, mutta aina mieli kaikenlaista tekee...☺☺

Sanna-Mari kirjoitti...

Hyvää viikonlopun jatkoo :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...