"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

tiistai 29. marraskuuta 2011

Jatketaan jouluillen...
Tässä viime jouluksi tekämäni Tilda tonttu.
Enkelikello,
elävä muisto lapsuuteni jouluista, tämä on uustuotantoa.
Mietin, että se olisi ollut hieno valkoiseksi tai sinkin harmaaksi suhuteltuna, mutaa en nyt jaksanut panostaa niin pitkälle, asiansa ajaa näinkin.
 Olohuoneen lipaston päällä lasikuusi, jonka sisällä extra glitteriset kävyt, kranssi ja suuret kanelitangot ovat kaikki viime joulun jälkeisiä hankintoja ale myynneistä.

 Ja olkkarin kaapinpäällä;
 numeroidut kynttiläruukut ja
"hopea" siipiä ja lieko kynttelikkö.

Pari ensimmäistä päivää uudessa työssä mennyt nopeasti ja mukavasti. Kukkakaupan sisustukseen kuuluu harmaantunutta puuta, heinäseivästä ja kaikkea muuta vanhaa. Huonekuusi on siellä sellainen ihanuus, että sen kotouttamista meille olen harkinnut...

Kotoakin löytyy joulua vielä blogiinkin esiteltäväksi; joulukalenteri ja joulukortit ainakin.
:)

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Tildat ovat niin KAUNIITA!

Anonyymi kirjoitti...

Ihuna tonttu,mie oon tehnyt samanlaisen,tytön tanssikaverina nykyisin :) eikä anna ottaa koristeeksi :/ Teillä on siellä ihanat tunnelmat <3

L kirjoitti...

Kutsuilla eräs asiakas kehui kovasti sun työpaikkaasi ja sanoi sen olevan koko kylän kaunein liike. Pitäisi tulla kyllä ihan itsekkin vilkaisemaan kun niin kovasti kehuttiin :)

Irmastiina kirjoitti...

Kaunista!

MIstä olet tuon enkelikellot, ostanut.
Meilläkin muinoin tuollainen oli kotona ja olen htsiskellyt itselleni moista, löytämättä on...

koivukujanriikka kirjoitti...

Tulee niin lapsuuden mummolan joulu mieleen, kun Helmi-mummollakin oli tuollainen enkelikello :)

Maija kirjoitti...

L: Juu kyll "meillä" (töissä) niin nättiä onkin, että ostoksille vaan ;)

Irmastiina: enkelikellon on tyyliin jostain tarjoustalosta/löytötalosta, paikallinen halpahalli/sekatavara kauppa. Nyt on taas enkelikelloja alkanu näkyyn monissa erilaisissa paikoissa, tuo lähti halvalla, mutta olen nähny kalliimpiakin versioita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...