"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulu on kerran vuodessa vaan...Näistä pöntöistä täytyy heittää välikommentti, loistava keksintö näin lumettomana & pakkasettomana jouluna; "jäälyhtdyt" muovista sain tuliaisena....onneksi :)
Joulu on ihanaa, varmaan vielä ihanampaa on sen odotus aika ennen huipentumaa.
Pukki toi minulle tasan sen mitä toivoinkin, kaksi juttua, voinhan ne täälläkin vilauttaa, vaikkei ne mitään kummempia sisustus juttuja olekkaan vaan niillä on ihan muu funktio(sain minä kyllä yllätyksenä pari sisustus juttuakin :)).
Hermo heikot lapset aattona, sohvalla köllöttelyä & tv:tä ja kolme päivää raskaan puoleista ruokaa(vaikka käytiin joulupäivänä ulkonakin reippailemassa) jne. ja olin jo joulupäivän iltana puolikypsä ja tänään Tapaninpäivänä ylikypsä, kuuden tunnin sähkökatkos toi tosin "jännitystä" elämään.

Niin on se kivaa palata taas arkisempaan elämään ja onneksi vielä on pari päivää vapaata, niin kerkiää pyörähtään tyttärien kanssa kirpparilla ja kokkaileen vaikka huulivoidetta.

2 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

ihanaa tunnelmaa, mukavia lomapäiviä!

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis jouluinen tunnelma kuvissasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...