"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Munakkaat

Kolme vuotiaamme tiedusteli kauppa reissun jälkeen; "missä on munakkaat?" Eli suklaamunat. Kaikenlaisia munakkaita on tullut esille laitettua kevään kunniaksi, tänään oli kyllä epäkevät päivä(satoi lunta, mutta uusi lumihan on vanhan surma).
 Keittiössä lasikuvun alla on viime kevääksi tekemäni värikkäät munaset.

 Lautashylyllyn aidon muna kranssin tein jo vuosia sitten.
Hei tuossa on kirpparilta ostamani minusta aika ihana kulho, se on, kuin suoraan mummon kaapista ja varmasti myös käyttöön tulee, ei vaan hyllyssä seisomaan ;)
Munasia olkkarin puolelta...


Nyt on muna tarjonta sen verran hyvä, että en tänä vuonna en taida uusia tehdä, lapset saapi tehdä jos haluavat. 
Tämän munan tuunasin uudestaan; jostain kirjan sivusta otettu kopio kahvilla värjättynä, jossa kaunis vanhan henkinen tipu kuva ja hauska tarinan pätkä.
Sellaiset kokkelit tällä kertaa. Pitäisi hakea risuja vihertymään sisälle, minulla on nyt aivan IHANA "vaasi" niille, näette sen varmasti :)

 

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihania munakkaita sinulla... ihanan kolmivuotias....:)

Kaunis kulho.

Sanna-Mari kirjoitti...

Irmastiina vei jalat suusta, on kyllä noi sun tekemät munakkaat tosi sulosia! Vitsi että oot saanu tommosen aitomunasenkin pysyyn ehjänä ja vielä useemman vuoden.
Meijän tän vuoden munakasaskartelut tekee kanssa lapset tai ehkä pari teen jos tulee inspiraatio mutta edellisiä on vielä vaikka kuinka.

Voikukkapelto kirjoitti...

On kyllä kauniita munakkaita! =)

Riitta kirjoitti...

kauniita munakkaita teillä ;D Kaipa sitätäytys niitä pikkuhiljaa laitella esille !

Anonyymi kirjoitti...

Upeita! Etenkin tuo kranssi!

Sini kirjoitti...

Ihanasti pääsiäisjuttuja jo sulla! Mäkin tänään laittelin töissä vähän esille munia ja tipuja. Mukavaa kevättä! Onhan se nyt jo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...