"Äiti oli tyyni ja onnellinen. Hän unelmoi porkkanoista ja perunoista, miten ne pyöristyisivät ja kasvoivat lämmössä. Hän näki vihreiden lehtien puhkeavan, niistä tuli meheviä ja voimakkaita, hän näki varsien huojuvan tuulessa sinistä merta vasten raskaina tomaattien, herneiden ja papujen painosta, Niistä perhe saisi syötävää"
-Muumimamma, Muumipappa ja meri-

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sunnuntain tuumaukset

Tuottavuuteni ainakin näin blogin kannalta on laskenut roimasti.
Ei vaan ole aikaa.
Tämän viikon olin 9-17:sta töissä, siinä ei paljon kerkiä, eikä jaksa kotona tehdä muuta, kuin pakolliset.
 Eilen piti sitten siivoilla, kyllä vaan se viikkosiivous on meillä ihan pakaillaan.
Lasten kanssa leivottiin ihan perus mokkapaloja.

 Sen verran tuli käsitöitä tehtyä, kun käytiin sellaisessa ilmaisessa toiminta päivässä, jossa sitten huovutimme sydämet. Meidän kuusi vuotias on huovutuksessa tosi taitava, pitäisi hankkia huovutus välineitä kotiinkin on se kyllä niin kivaa. 
Oma sydämeni kuivuu kahvikupissa, että sen pitkä häntä jää kippuralle, ajattelin vielä sen tuunata vihreillä huopa lehdillä ja napilla, laittaa neulan taakse, että sen voi laittaa vaikka takkiin tai lakiin. 
 Vaikka eilenkin satoi vettä kaatamalla, mikä on hyvä lumien lähdön kannalta ja linnut laulaa aamuisin melkoisella konsertilla, saatoin jopa jo kuulla mustarastaan laulunkin ilta puoleen, 
niin keväisempää sisustusta, lähinnä tekstiilejä, en ole vielä innostunut laittamaan, vapuksi jos saisi laitettua.
No sisustus saamattomuutta tietyllä tavalla avittaa se, että seuraavalle parille viikonlopulle olen merkinnyt kylvö puuhia, joten pöydät, lipastot, ikkunalaudat rupeavat toden teolla täytymään multapoteista, joten niille ei tarvi muita asetelmia keksiä :)

2 kommenttia:

Taika kirjoitti...

Ihania kuvia! Ei aina niin aktiivisesti jaksakaan tehä päivityksiä tai sisustusmuutoksia. Sitähän tämä elämä on. Aina ei kaikkeen pysty. Munkin pitäs mun vähäset siemenet laittaa multiin. Jos kans viikonloppuna sit!!

Maija kirjoitti...

Kiva, kun kävit ilahduttamassa komenteilla, mä jo luulin, että onko blogin kommentoinnissa jotain vikaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...